Adó 1% – Neked csak pár kattintás, nekünk hatalmas segítség!

Megosztás

Minden évben eljön az az időszak, amikor el kell végezni az adóbevallást és rendelkezhetünk az adó 1%-ról. Rendelkezhetünk, mert ez nem kötelező, de miért is hagynánk elveszni? Felajánlásoddal segítheted munkánkat, és támogathatod a tehetséges fiatalok fejlődését!

Ha még nem ismernél minket

A JÉG olyan tehetséges, proaktív és ambiciózus fiatalokból álló szervezet, melynek tagjai tanulni, fejlődni szeretnének, és a legjobbak akarnak lenni a szakmájukban. A szervezet célja, hogy megfelelő helyet biztosítson ezeknek a fiataloknak arra, hogy innovatív és támogató környezetben bontakoztathassák ki a tehetségüket.

Ahhoz, hogy tagjaink tanulhassanak és fejlődhessenek, egy három pillérből álló JÉG Diploma motivációs rendszert dolgoztunk ki részükre.

Az InnerTalent kihívások fejlesztik a soft-skilleket és növelik a tagok jártasságát a választott szakmai területen. A Kurzusrendszer tematikus kurzusain résztvevők elsajátíthatják a gazdasági, vállalkozási, marketing vagy a webfejlesztési ismeretek alapjait.

A Látókörbővítő események olyan izgalmas és érdekes eseményeket tömörítenek, mint a Google Est vagy a Cooling Night. Ez utóbbi eseményünkre a szakmájukban kiemelkedően sikeres személyeket hívunk meg vendégnek, akik mesélnek az életükről, sikereikről és kudarcaikról egyaránt. Tapasztalataikból tagjaink sokat tanulhatnak, inspirációt meríthetnek.

A JÉG Nemzetközi Kapcsolatok területének szervezésében pedig szakmai és nemzetközi témákat felölelő előadásokat hallgathatnak meg fiataljaink.

Úgy véljük, ahhoz, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni magunkból, elengedhetetlen, hogy társadalmilag felelősen gondolkodjunk és cselekedjünk. Ezért az oktatás mellett nagy hangsúlyt helyezünk a társadalmi felelősségvállalásra és a fiatalok társadalmi érzékenyítésére is.

Rendszeresen szervezünk olyan eseményeket és veszünk részt olyan projektekben, amelyekkel valamilyen társadalmi problémára reflektálva nyújtunk segítséget. Szerveztünk már szemétszedést, véradást, kutyasétáltatást; mosolyt csaltunk budapestiek arcára; szebbé tettük ajándékainkkal átmenetileg hajléktalan családok karácsonyát; legutóbbi projektünk alkalmával pedig a Világszép Alapítvány nyári táborául szolgáló területen kertészkedtünk, hogy az állami gondozásban lévő gyerekek mesetábora megszépüljön.

Idén útjára indítottuk a Jövőtépítők Podcast adásunkat is, amelyben három aktív JÉG-tag beszélgetésein keresztül ismerheted meg a fejlődés központú gondolkodásmódot. Az egyesület tagjai azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy megismerjék az önfejlesztés valóságát.

Adó 1% kedvezmény

A magyar törvényezés értelmében az embereknek lehetőségük nyílik az előző évi befizetett személyi jövedelemadó 1%-át egy nonprofit szervezet számára felajánlani.

Miért nekünk add az adód 1%-át?

Felmerülhet a kérdés benned, miért pont minket támogass, miközben számtalan más szervezet, alapítvány is várja a felajánlásokat. Hoztunk 5+1 érvet, amiért érdemes minket támogatni:

  • Felkaroljuk a tehetséges és fejlődni vágyó fiatalokat.
  • Szervezett kurzusrendszer segítségével oktatjuk a jövő generációját.
  • Versenyeket szervezünk középiskolások számára.
  • Hozzájárulásoddal a Társadalmi Érzékenyítés projektünket is támogatod.
  • Elősegíted, hogy még több tagunk szerezhesse meg a JÉG Diplomát.
  • Egy nagyon király szervezetet támogathatsz!
JÉG - Adó 1%
Ha minket támogatsz az adó 1%-al, akkor a jövő generációját támogatod!

Ha még nem ismered a Jövőt Építők Generációját, vagy csak szívesen olvasnál fejlődés, tanulás témakörben cikkeket, infókat, kövess minket a Facebookon és az Instagramon.

A honlapunkon pedig segítséget is találsz ahhoz, hogyan tudod felajánlani az adód 1%-át!

Több hasonló jellegű cikk található a JÉG Blog oldalán, amit szintén érdemes bizonyos időközönként olvasni. Az adó 1% mellett, jelenleg adjukössze kampányunkat tudnánk ajánlani, ahol Te is segíthetsz a JÉG közösségi helyének felépítésében.

Farkas Dezső
Farkas Dezső
Farkas Dezső az F.W. Olin Graduate School of Business, Babson College MBA hallgatója, a Jövőt Építők Generációja Egyesület elnöke, valamint a Global Shapers Budapest Hub Alumni vezetője. Beválasztották az 50 tehetséges magyar fiatal közé. Templeton Fellow. Két TEDx előadás fűződik a nevéhez. Az ASEF Young Leaders Summit kiválasztottja Luxemburgban, valamint a Youth Leaders Forum alumnija.

További cikkeink

Hasonló cikkeink