Közösen a közösségi helyünkért!

Megosztás

Legyél könyvmoly, focista, kutyakiképző vagy akár nyelvtanár, az biztos, hogy van egy hely, ahova belépve ismerős arcokat, számodra kellemes környezetet találsz, és ezért szívesen jársz oda. Egy közösségi hely, ahol összegyűlnek azok, akik hasonló gondolkodással, hobbival rendelkeznek, akiket barátaidnak mondhatsz. Erre vágyunk mi, JÉG-tagok is.

Minket nem egy hobbi vagy egy szakma köt össze, hanem a fejlődési vágy, a saját jövőnk és másokénak az előremozdítása, a jövő építése. Mindannyian elkötelezettek vagyunk a tanulás, az előrelépés iránt, missziónk, hogy a tehetséges és fejlődni vágyó fiatalokat felkutassuk, és olyan környezetet biztosítsunk nekik, amelyben a legjobbat tudják kihozni magukból. 

Úgy véljük, ahhoz, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni magunkból, elengedhetetlen, hogy társadalmilag felelősen gondolkodjunk és cselekedjünk. Ezért az oktatás mellett nagy hangsúlyt helyezünk a társadalmi felelősségvállalásra és a fiatalok társadalmi érzékenyítésére is.

Rendszeresen szervezünk olyan eseményeket és veszünk részt olyan projektekben, amellyel valamilyen társadalmi problémára reflektálva nyújtunk segítséget. Szerveztünk már szemétszedést, véradást, kutyasétáltatást, felvidítottuk Budapestet; szebbé tettük ajándékainkkal átmenetileg hajléktalan családok karácsonyát; legutóbbi projektünk alkalmával pedig a Világszép Alapítvány nyári táborául szolgáló területen kertészkedtünk, hogy az állami gondozásban lévő gyerekek mesetábora megszépüljön.

Jelenleg 128 aktív tagunk van, viszont nem áll rendelkezésünkre olyan közösségi hely, ahol találkozni tudnánk, programokat szervezhetnénk. Szeretnénk létrehozni egy olyan helyet, ahol nemcsak egymással, de veletek is tudnánk találkozni.

Az az álmunk, hogy legyen egy otthonunk/közösségi helyünk… 

  • ahol tudunk egymással és veletek találkozni! 
  • ahol számíthatunk arra, hogy a JÉG egy-egy tagja mindig ott van.
  • ahol, ha szeretnétek megismerni minket, örömmel látunk! 
  • ahol mély kapcsolatokat tudunk építeni és az összetartozást erősíteni.

Álmaink „otthona” megvalósításához azonban a Te segítségedre is szükségünk van, hiszen a közösségi hely céljára kibérelt kis kávézónk felújításra szorul és felszerelést igényel.

Miért pont kávézóra esett a választásunk? Szervezetünk támogatók anyagi hozzájárulásával teremti meg jelenleg a megfelelő feltételeket a tehetséges fiatalok képzéséhez és fejlődéséhez, viszont szeretnénk állandó bevételforrást is biztosítani működésünkhöz, ami segíti a stabil fennmaradásunkat.

Épül a közösségi helyünk

Mire költjük a támogatásodat?

  • A támogatásod segítségével eszközöket és berendezéseket vásárolunk, ezáltal komfortosabbá téve a közösségi helyünket: többek között kényelmesebb asztalokat, székeket és polcokat.
  • Ezáltal olyan otthonos környezetet tudunk biztosítani, amelyben tagjainknak lehetősége van mélyebb kapcsolatokat kialakítani és a hozzájárulásoddal vásárolt design elemekkel is egyedivé varázsolva a helyünket. 
  • Nem utolsósorban pedig elérhetővé válunk a világ számára, és bárki találkozhat személyesen velünk egy kávé, tea mellett. 

Ha szívesen támogatnád munkánkat akár csak egy tégla árával, látogass el az adjukossze.hu oldalra.

Ha pedig még nem ismered a Jövőt Építők Generációját, vagy csak szívesen olvasnál fejlődés, tanulás témakörben cikkeket, infókat, kövess minket a Facebookon és az Instagramon.

Adományozz esélyt a közösségi életre
Adományozz esélyt a közösségi életre!
Farkas Dezső
Farkas Dezső
Farkas Dezső az F.W. Olin Graduate School of Business, Babson College MBA hallgatója, a Jövőt Építők Generációja Egyesület elnöke, valamint a Global Shapers Budapest Hub Alumni vezetője. Beválasztották az 50 tehetséges magyar fiatal közé. Templeton Fellow. Két TEDx előadás fűződik a nevéhez. Az ASEF Young Leaders Summit kiválasztottja Luxemburgban, valamint a Youth Leaders Forum alumnija.

További cikkeink

Hasonló cikkeink