Középiskolás Képzés a JÉG szervezésében!

Megosztás

Középiskolásnak lenni jó, bár néha unalmas. Iskolába járni jó, bár néha unalmas. Előfordult már, hogy többre vágytál? Zavar, hogy középiskolásként keveset néznek ki belőled? Szeretnéd már most ismerni a bankok, a pénzügy és a vállalkozások világát? Megismerni az önéletrajzírás és a próba-állásinterjú rejtelmeit?

  • Nem? Akkor ne is olvasd tovább! Mi a legjobbakat keressük! Nem te vagy az emberünk!
  • Igen? Akkor viszont nekünk van közös témánk!

Ahhoz, hogy fejlődj, segítünk! Egyrészt tartunk középiskolás képzést számodra, másrészt kihívásokat adunk, hogy a gyakorlatban is megálld a helyed.

Kezdjük a Középiskolás Képzéssel. Félévente 4 képzésünk van. Jegyezd fel ezeket az időpontokat, számítunk rád

  1. Október 7. 10 óra
  2. November 18. 10 óra
  3. December 16. 10 óra
  4. Január 13. 10 óra

Felírtad? Akkor jó. Nézzük a témákat!

Október 7. 10 óra

Nem tudod hogyan kell prezentációt készíteni? Ki kell állnod más emberek elé, de félsz? Szeretnéd megismerni a testbeszéd rejtelmeit előadás közben? Megtanuljuk a csínját-bínját!

Itt találkozunk: Budapest Corvinus Egyetem, Fővám tér 8. E. 326. terem

November 18. 10 óra

Kéne egy önéletrajz? Hogyan tudok nekiállni? Bele szeretnél látni, hogy milyen egy állásinterjú? Ismerni trükköket, praktikákat? Akkor ez az alkalom neked való!

Itt találkozunk: Budapesti Műszaki Egyetem, Műegyetem rakpart 3. K. 1. em. 72. terem

December 16. 10 óra

Döntéseket nap, mint nap hozunk a mindennapi életünktől kezdve az emberi kapcsolatainkon át a legfontosabb dolgainkig. De mit jelent egyáltalán az, hogy kapcsolatban lenni? Hogyan értékeljük a kockázatot? Hogyan lehet döntéseket hozni? Ideje kiigazodni a döntések világában!

Itt találkozunk: Metlife Zrt. Budapest, Népfürdő utca 22. 11. emelet

Január 13. 10 óra

Wow, kíváncsi vagy, hogy milyen a pénzügyi világ? Tudni szeretnéd, hogyan működnek a bankok? Akkor itt az ideje megismerkedni a pénzügy világával!

Itt találkozunk: Budapesti Corvinus Egyetem, Fővám tér 8. E. 2001. terem

Feljegyeztél mindent? Számítunk rád! Ha a legjobb akarsz lenni, nálunk a helyed!

Ha érdekel a képzés, jelentkezz itt a Középiskolás képzésre!

Érdekel a kihívások világa is? A JÉG 11 kihívást ad neked. Ideje nekiállnod és bebizonyítanod, hogy te vagy a legjobb! Legyél Te is JÉG Attasé!

Tagjainknak lehetőséget biztosítunk, hogy részt vegyenek külföldi eseményeken, mint például a Youth Leadership Academy nemzetközi konferencia, amiről itt olvashatjátok beszámolónkat. Még több tartalomért pedig kövesd Facebook és Instagram oldalunkat!

Farkas Dezső
Farkas Dezső
Farkas Dezső az F.W. Olin Graduate School of Business, Babson College MBA hallgatója, a Jövőt Építők Generációja Egyesület elnöke, valamint a Global Shapers Budapest Hub Alumni vezetője. Beválasztották az 50 tehetséges magyar fiatal közé. Templeton Fellow. Két TEDx előadás fűződik a nevéhez. Az ASEF Young Leaders Summit kiválasztottja Luxemburgban, valamint a Youth Leaders Forum alumnija.

További cikkeink

Hasonló cikkeink