Husky – a Jövőt Építők Generációja Kabalaállata

Megosztás

Kiválasztottuk a JÉG kabalaállatát! 

Miért a Husky?

Amikor a husky szelleme jelenik meg az életedben, arra vagy emlékeztetve, hogy maga az út számít, nem a célállomás. Az út lehet hosszú és fárasztó, lehet gyors és könnyű, de te állj mindig készen arra, hogy megtöltsd élettel.

A husky a legjobb döntések meghozatalát jelenti, a legjobb tapasztalatokat szerezheted meg. Segít a konfliktus kezelésében és a nehézségek leküzdésében.

Arra sarkall, hogy az ösztöneidre hallgass akkor, amikor megmérettetéseken kell keresztül menned. Segít összpontosítani és hangsúlyt helyezni a szeretteiddel való kapcsolattartásra, hogy könnyebben küzdj meg az élet akadályaival.

A belső erőt szimbolizálja és az éles intelligenciát, amellyel rendelkezel. Kifejezi a szabadság utáni vágyadat és azokat az utakat, melyeket meg kell járnod életed során, akár szeretnéd, akár nem.

Arra sarkall, hogy a legkeményebb körülmények között is megtaláld a  boldogságot. Nézz szembe a kihívásokkal és győzd le a nehézségeket! A  husky emlékeztet arra, hogy segíts és szolgálj másokat, de válság idején lépj  előre és légy te vezető!

Érdekel az is, hogyan született a JÉG Logó és mit szimbolizál? Itt elolvashatod. Ha még többet szeretnél megtudni rólunk és szívesen olvasnál érdekes cikkeket, interjúkat, akkor böngéssz a blogon, valamint kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon is!

Farkas Dezső
Farkas Dezső
Farkas Dezső az F.W. Olin Graduate School of Business, Babson College MBA hallgatója, a Jövőt Építők Generációja Egyesület elnöke, valamint a Global Shapers Budapest Hub Alumni vezetője. Beválasztották az 50 tehetséges magyar fiatal közé. Templeton Fellow. Két TEDx előadás fűződik a nevéhez. Az ASEF Young Leaders Summit kiválasztottja Luxemburgban, valamint a Youth Leaders Forum alumnija.

További cikkeink

Hasonló cikkeink