A JÉG-logó születése!

Megosztás

Hogy miért így néz ki a JÉG logója? Gondoljunk egy pillanatra a gyémántra!

Ritka, értékes és elegáns. Alapanyaga az élővilág alapját adó szén. A természetben évmilliók alatt, és csak megfelelő hőmérsékleti és nyomásviszonyok mellett jön létre, bonyolult folyamat során, ami a szénkötéseket roppant szervezett és rendkívül hatékony módon rendezi át.

Képes ellenállni a hatalmas hőnek és nyomásnak. A drágakő, amely szabályos, szimmetrikus oktaéder vagy hexaéder, nem attól értékes, hogy a nyers gyémánthoz valamit hozzáadtak, hanem a csiszolástól, amelynek során épp, hogy elvettek belőle.

A végeredmény pedig tagadhatatlanul csábító: egyedi, elbűvölő és rabul ejtő. Ahogy a mondás tartja: a gyémánt örök.

Ezt szimbolizálja a JÉG logója is. Maradandó értékek alkotása egyedi, elbűvölő és rabul ejtő módon.

A logó születése

Érdekel hogyan született meg a logónk?Nézd meg a videónkat! Külön köszönet a szintén elbűvölő tagunknak, Varga Virágnak az elkészítéséért!

Ha kíváncsi vagy a kabala állatunk történetére is, akkor itt elolvashatod. Még több JÉG tartalomért pedig kövess minket Facebook és Instagram közösségi oldalainkon is!

Farkas Dezső
Farkas Dezső
Farkas Dezső az F.W. Olin Graduate School of Business, Babson College MBA hallgatója, a Jövőt Építők Generációja Egyesület elnöke, valamint a Global Shapers Budapest Hub Alumni vezetője. Beválasztották az 50 tehetséges magyar fiatal közé. Templeton Fellow. Két TEDx előadás fűződik a nevéhez. Az ASEF Young Leaders Summit kiválasztottja Luxemburgban, valamint a Youth Leaders Forum alumnija.

További cikkeink

Hasonló cikkeink