2019. április 29. és május 5. között került megrendezésre a „Learner Today, Leader Tomorrow” elnevezésű Erasmus+ pályázat Isztambulban 36 fiatal résztvevő számára.

A „Learner Today, Leader Tomorrow” Erasmus+ projekten 8 ország képviselői vettek részt (Bulgária – Champions Factory, Észtország – Youth Europa Estonia, Görögország – SINDESMOS SISTIMA KAI GENIA, Magyarország – Jövőt Építők Generációja Egyesület, Olaszország – MV International, Románia – ASOCIATA OAMENILOR DE AFACERI ARGES, Spanyolország – Jóvenes ilicitanos por Europa, Törökország – Champions Factory Turkey).

Learner Today Leader Tomorrow

A résztvevők egy nemzetközi tanfolyam keretében tanulhattak bővebben a vezetői képességekről, illetve az ötlettől a vállalkozás alapításához szükséges lépésekről. A tanfolyamot többek között Alexander Balabanov coach tartotta. Az elméleti oktatás mellett a fiatalok a gyakorlatban is végigvitték ötletüket a Business Canvas modellje alapján, melyet a végső prezentációk alapján a szervezők által delegált zsűri értékelt a csapatoknak.

Learner Today Leader Tommorrow_fejlődés

A „Learner Today, Leader Tomorrow” projekt főbb célkitűzései:

  • Az európai együttműködés népszerűsítése az Európai Unió országai között
  • Nemzetközi együttműködés kialakítása a résztvevő országok képviselői között
  • A nem formális oktatás (Non-Formal Education) népszerűsítése a fiatalok körében, aminek fő fókuszában a vezetői képességek fejlesztése áll
  • A fiatalokat felruházni a megfelelő tudással a munkanélküliség csökkentéséhez
  • Nyilvános beszéd, prezentációs képesség és nemzetközi tudás gyarapítása a részvevők számára

A JÉG Egyesület fontosnak tartja a fejlődést és az önmagunk fejlesztését, éppen ezért számos projektben veszünk részt és szervezünk programokat ezek mentén. Ha tetszett a cikk, ajánljuk olvasásra Mentorest 2019-es alkalmáról szóló cikkünket. Érdemes követni Facebook és Instagram oldalainkat is, ahol még több tartalmat találsz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here