Learner Today – Leader Tomorrow – fiatalok a fejlődés útján

Megosztás

2019. április 29. és május 5. között került megrendezésre a “Learner Today, Leader Tomorrow” elnevezésű Erasmus+ pályázat Isztambulban 36 fiatal résztvevő számára.

A “Learner Today, Leader Tomorrow” Erasmus+ projekten 8 ország képviselői vettek részt (Bulgária – Champions Factory, Észtország – Youth Europa Estonia, Görögország – SINDESMOS SISTIMA KAI GENIA, Magyarország – Jövőt Építők Generációja Egyesület, Olaszország – MV International, Románia – ASOCIATA OAMENILOR DE AFACERI ARGES, Spanyolország – Jóvenes ilicitanos por Europa, Törökország – Champions Factory Turkey).

Learner Today Leader Tomorrow

A résztvevők egy nemzetközi tanfolyam keretében tanulhattak bővebben a vezetői képességekről, illetve az ötlettől a vállalkozás alapításához szükséges lépésekről. A tanfolyamot többek között Alexander Balabanov coach tartotta. Az elméleti oktatás mellett a fiatalok a gyakorlatban is végigvitték ötletüket a Business Canvas modellje alapján, melyet a végső prezentációk alapján a szervezők által delegált zsűri értékelt a csapatoknak.

Learner Today Leader Tommorrow_fejlődés

A “Learner Today, Leader Tomorrow” projekt főbb célkitűzései:

  • Az európai együttműködés népszerűsítése az Európai Unió országai között
  • Nemzetközi együttműködés kialakítása a résztvevő országok képviselői között
  • A nem formális oktatás (Non-Formal Education) népszerűsítése a fiatalok körében, aminek fő fókuszában a vezetői képességek fejlesztése áll
  • A fiatalokat felruházni a megfelelő tudással a munkanélküliség csökkentéséhez
  • Nyilvános beszéd, prezentációs képesség és nemzetközi tudás gyarapítása a részvevők számára

A JÉG Egyesület fontosnak tartja a fejlődést és az önmagunk fejlesztését, éppen ezért számos projektben veszünk részt és szervezünk programokat ezek mentén. Ha tetszett a cikk, ajánljuk olvasásra Mentorest 2019-es alkalmáról szóló cikkünket. Érdemes követni Facebook és Instagram oldalainkat is, ahol még több tartalmat találsz.

Farkas Dezső
Farkas Dezső
Farkas Dezső az F.W. Olin Graduate School of Business, Babson College MBA hallgatója, a Jövőt Építők Generációja Egyesület elnöke, valamint a Global Shapers Budapest Hub Alumni vezetője. Beválasztották az 50 tehetséges magyar fiatal közé. Templeton Fellow. Két TEDx előadás fűződik a nevéhez. Az ASEF Young Leaders Summit kiválasztottja Luxemburgban, valamint a Youth Leaders Forum alumnija.

További cikkeink

Hasonló cikkeink