JÉG Középiskolás képzés – 2019-es év első fele

Megosztás

Azt mondják, a legjobb oktatási intézmény az “Élet iskolája”. Ebben – valljuk be – van igazság. Középiskolás képzésünk során ehhez az elvhez alkalmazkodunk mi is. Olyan témákkal foglalkozunk, amelyekkel az iskolapadban nem biztos, hogy találkozhattok, viszont nagyon fontosak lesznek a hétköznapi életetek, illetve a jövőtök során.

Ennek megfelelően nálunk nem találkozhattok tankönyvekkel, mivel nem az a célunk, hogy megtanuljátok a tantárgyakat, arra ott van az iskola. Mi arra törekszünk, hogy olyan emberek osszák meg veletek a tudásukat, akik releváns tapasztalattal rendelkeznek például az időmenedzsment, a modern technológiák, a cégalapítás vagy a pénzügyi világ területén. Te is kíváncsi vagy arra, hogyan működnek a dolgok a valóságban? Tarts velünk a középiskolás képzésen!

Kezdjük a képzéssel. Félévente 4 középiskolás képzésünk van. Jegyezd fel ezeket az időpontokat, számítunk rád!

  1. Február 23. 10-15 óra
  2. Március 23. 10-15 óra
  3. Április 13. 10-15 óra
  4. Május 25. 10-15 óra

Itt a képzésről a videónk, ha kíváncsi vagy, nézd meg! Akkor jó. Nézzük a témákat.

2019. február 23. 10-15 óra

Érdekel a pályaválasztás? Tudni szeretnéd, hogy a különböző területeken mit sajátíthatsz el? Beszélgetni szeretnél egyetemistákkal, diplomát szerzett fiatalokkal? Akkor itt a középiskolás képzésen a helyed! A képzés második felében különféle csapatépítő játékok lesznek, hogy jobban megismerjétek egymást és a szervezetünket!

  • Itt találkozunk: Budapesti Műszaki Egyetem, Műegyetem rakpart 3. K. 1. em. 72. terem
  • Itt tudsz jelentkezni!

2018. március 23. 10-15 óra

A téma a szavak ereje! Az asszertív kommunikáció, a testbeszéd rejtelmei és a nemet mondás művészete. Ezt nem ragozzuk tovább! Ha érdekel a kommunikáció, akkor mindenféleképpen jelentkezz! A képzés második felében különféle csapatépítő játékok lesznek, hogy jobban megismerjétek egymást és a szervezetünket!

  • Itt találkozunk: Budapesti Műszaki Egyetem, Műegyetem rakpart 3. K. 1. em. 72. terem
  • Itt tudsz jelentkezni!

2019. április 13. 10-15 óra

Légy önmagad legjobb verziója! Rosszul osztod be az idődet? Nem tudod, hogyan menedzseld jobban az életed? A képzésünkön hatékonyságról, időmenedzsmentről és önmenedzsmentről lesz szó. A képzés második felében különféle csapatépítő játékok lesznek, hogy jobban megismerjétek egymást és a szervezetünket!

  • Itt találkozunk: Budapesti Műszaki Egyetem, Műegyetem rakpart 3. K. 1. em. 72. terem
  • Itt tudsz jelentkezni!

2019. május. 25 10-15 óra

Zavarba jössz, ha ki kell állnod és elő kell adnod magad? Érdekelne a tárgyalástechnika? Akkor ez a képzés neked szól! Gyere és tanulj meg trükköket, fortélyokat, és fejleszd magadat! A képzés második felében különféle csapatépítő játékok lesznek, hogy jobban megismerjétek egymást és a szervezetünket!

  • Itt találkozunk: Budapesti Corvinus Egyetem, E. 399 terem
  • Itt tudsz jelentkezni!

Feljegyeztél mindent? Számítunk Rád a középiskolás képzésünkön! Ha a legjobb akarsz lenni, nálunk a helyed! Szívesen olvasnál a korábbi középiskolás képzésről is, hogy abszolút képbe kerülj? Kattints és olvass! Ha kíváncsiak vagytok még több ilyen cikkre, akkor kövessétek a Facebook oldalunkat.

Farkas Dezső
Farkas Dezső
Farkas Dezső az F.W. Olin Graduate School of Business, Babson College MBA hallgatója, a Jövőt Építők Generációja Egyesület elnöke, valamint a Global Shapers Budapest Hub Alumni vezetője. Beválasztották az 50 tehetséges magyar fiatal közé. Templeton Fellow. Két TEDx előadás fűződik a nevéhez. Az ASEF Young Leaders Summit kiválasztottja Luxemburgban, valamint a Youth Leaders Forum alumnija.

További cikkeink

Hasonló cikkeink