Azt mondják a legjobb oktatási intézmény az “Élet iskolája”. Ebben “valljuk be” van igazság. Képzésünk során ehhez az elvhez alkalmazkodunk mi is. Olyan témákkal foglalkozunk, amelyekkel az iskolapadban nem biztos, hogy találkozhattok, viszont nagyon fontosak – lesznek – a hétköznapi életetek, illetve a jövőtök során.

Ennek megfelelően nálunk nem találkozhattok tankönyvekkel, mivel nem az a célunk, hogy megtanuljátok a tantárgyakat, arra van az iskola. Mi arra törekszünk, hogy olyan emberek osszák meg veletek a tudásukat, akik releváns tapasztalattal rendelkeznek például az időmenedzsment, a modern technológiák, a cégalapítás vagy a pénzügyi világ területén. Te is kíváncsi vagy arra, hogyan működnek a dolgok a valóságban? Tarts velünk!

Kezdjük a képzéssel. Félévente 4 képzésünk van. Jegyezd fel ezeket az időpontokat, számítunk rád!

 1. Február 23. 10-15 óra
 2. Március 23. 10-15 óra
 3. Április 13. 10-15 óra
 4. Május 25. 10-15 óra

Itt a képzésről a videónk, ha kíváncsi vagy, nézd meg! Akkor jó. Nézzük a témákat.

2019. február 23. 10-15 óra

Érdekel a pályaválasztás? Tudni szeretnéd, hogy a különböző területeken mit sajátíthatsz el? Beszélgetni szeretnél egyetemistákkal, diplomát szerzett fiatalokkal? Akkor itt a helyed! A képzés második felében különféle csapatépítő játékok lesznek, hogy jobban megismerjétek egymást és a szervezetünket!

 • Itt találkozunk: Budapesti Műszaki Egyetem, Műegyetem rakpart 3. K. 1. em. 72. terem
 • Itt tudsz jelentkezni!

2018. március 23. 10-15 óra

A téma a szavak ereje! Az asszertív kommunikáció, a testbeszéd rejtelmei és a nemet mondás művészete. Ezt nem ragozzuk tovább! Ha érdekel a kommunikáció, akkor mindenféleképpen jelentkezz! A képzés második felében különféle csapatépítő játékok lesznek, hogy jobban megismerjétek egymást és a szervezetünket!

 • Itt találkozunk: Budapesti Műszaki Egyetem, Műegyetem rakpart 3. K. 1. em. 72. terem
 • Itt tudsz jelentkezni!

2019. április 13. 10-15 óra

Légy önmagad legjobb verziója! Rosszul osztod be az idődet? Nem tudod, hogyan menedzseld jobban az életed? A képzésünkön hatékonyságról, időmenedzsmentről és önmenedzsmentről lesz szó.  képzés második felében különféle csapatépítő játékok lesznek, hogy jobban megismerjétek egymást és a szervezetünket!

 • Itt találkozunk: Budapesti Műszaki Egyetem, Műegyetem rakpart 3. K. 1. em. 72. terem
 • Itt tudsz jelentkezni!

2019. május. 25 10-15 óra

Zavarba jössz, ha ki kell állnod és elő kell adnod magad? Érdekelne a tárgyalástechnika? Akkor ez a képzés neked szól! Gyere és tanulj meg trükköket, fortélyokat, és fejleszd magadat! A képzés második felében különféle csapatépítő játékok lesznek, hogy jobban megismerjétek egymást és a szervezetünket!

 • Itt találkozunk: Budapesti Corvinus Egyetem, E. 399 terem
 • Itt tudsz jelentkezni!

Feljegyeztél mindent? Számítunk rád! Ha a legjobb akarsz lenni, nálunk a helyed! Ha kíváncsiak vagytok még több ilyen cikkre, akkor kövessétek a Facebook oldalunkat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here